VOOR EN NA

Wu Mei voor en na de behandelingen
Wu Mei voor en na de behandelingen
Wu Mei voor en na de behandelingen

WOOD

Eerste foto is een jaar geleden, tweede foto is een paar maanden geleden en tussen 2deen 3de foto zitten enkele weken. Hier hebben we Wood serum en crème gebruikt. Transportfunctie in de huid is bijna volledig hersteld.

Wu Mei voor en na de behandelingen
Wu Mei voor en na de behandelingen

WOOD

Deze jongeman had een litteken, dit is na 1.5 week bijna helemaal weg met de Wood lijn.

FIRE

Deze man, die altijd buiten aan het werk is, had heel veel last van erythema, branderig gevoel en jeuk van het aangezicht. Eerste foto bij start van Fire serum en Fire crème, en resultaat na 6 weken applicatie.

WATER
Deze dame, na gebruik van andere merken vooral gericht op hydratatie, overgeschakeld op Wu Mei Water lijn, om de huid te voeden door microcirculatie en celvernieuwing te boosten. Let op de strakkere kaaklijn en betere huidstructuur.

METAL

Dame van middelbare leeftijd, Volledig gedehydrateerde huid. Samen met de Metal lijn, serum en crème, heeft zij ook de adviezen betreffende voeding en vochtinname ter harte genomen met dit resultaat als gevolg. 

BLOG

Wu Mei

Resultaten terwijl we nog maar in de test fase zaten……… Graag willen we al met jullie delen welke spectaculaire resultaten we hadden in de testfase.

Lees meer »
Wu Mei blog

Anti-aging

Het woord “anti-aging” is tegenwoordig een begrip. Zo zijn er vele manieren om “vroegtijdige veroudering” aan te pakken.  We kennen allemaal de reclames met hyaluronzuur

Lees meer »